@Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-menue

IF YOU'RE NEW TO THE VAI.COM MESSAGE BOARDS, START HERE. You'll find some answers to many common questions about Vai.com, the Messageboards, dos and don'ts, membership details and more.
Post Reply
Message
Author
User avatar
NFBOfficial
Member
Member
Posts: 55
Joined: Thu Aug 02, 2012 6:52 am
Location: Germany

@Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-menue

#1 Post by NFBOfficial » Tue Apr 01, 2014 11:10 am

Hi Jeroen,

for a few days now the link to the forum does not appear anymore in the 'community'-dropdown-menu on the startpage of vai.com.

Just sayin'. Probably you already know about this, but maybe it's an error. Noone except for those who already know the forum will find our messageboard anymore :o

Warm regards

N.B.

Quokka
Member
Member
Posts: 124
Joined: Sat Jun 22, 2013 11:33 am
Location: Belgium

Re: @Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-men

#2 Post by Quokka » Wed Apr 02, 2014 12:38 am

... unless you are on the Forum / Message Board :oops:

I had also noticed this but thought it was related to my internet browser.
But this is not the case since N.B. has the same issue.

Quokka

Jenn Pix
Member
Member
Posts: 1060
Joined: Sat Feb 28, 2009 3:34 am
Location: Georgia -the Peach State.

Re: @Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-men

#3 Post by Jenn Pix » Wed Apr 02, 2014 2:48 am

I was having the same thing, but it looks like it's been fixed :)

Thank you!

Quokka
Member
Member
Posts: 124
Joined: Sat Jun 22, 2013 11:33 am
Location: Belgium

Re: @Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-men

#4 Post by Quokka » Wed Apr 02, 2014 4:56 am

Indeed, I no longer have the problem.

Thank you, Jeroen

User avatar
Jeroen
Site Admin
Site Admin
Posts: 2616
Joined: Thu Apr 17, 2003 12:34 am
Contact:

Re: @Jeroen "Forum" does not appear anymore in Community-men

#5 Post by Jeroen » Wed Apr 02, 2014 5:14 am

Thanks guys - I fixed it yesterday.

Post Reply