Message board software (what happened??)

IF YOU'RE NEW TO THE VAI.COM MESSAGE BOARDS, START HERE. You'll find some answers to many common questions about Vai.com, the Messageboards, dos and don'ts, membership details and more.
Message
Author
User avatar
Samuele
Member
Member
Posts: 629
Joined: Fri May 14, 2004 12:00 am
Location: Padova, Italy

Re: Message board software (what happened??)

#61 Post by Samuele » Sat Feb 22, 2014 11:36 pm

Very good job so far, Jeroen. It looks great and well organized!
Plus I really enjoy some of the new content. :)

Jenn Pix
Member
Member
Posts: 1058
Joined: Sat Feb 28, 2009 3:34 am
Location: Georgia -the Peach State.

Re: Message board software (what happened??)

#62 Post by Jenn Pix » Sun Feb 23, 2014 4:05 am

I'm getting white-on-grey text, a little hard to read. Any way to change that?

Everything else is beautiful 8)

User avatar
Jeroen
Site Admin
Site Admin
Posts: 2615
Joined: Thu Apr 17, 2003 12:34 am
Contact:

Re: Message board software (what happened??)

#63 Post by Jeroen » Sun Feb 23, 2014 4:14 am

Shouldn't be happening.
What browser and OS are you using?

J

Jenn Pix
Member
Member
Posts: 1058
Joined: Sat Feb 28, 2009 3:34 am
Location: Georgia -the Peach State.

Re: Message board software (what happened??)

#64 Post by Jenn Pix » Sun Feb 23, 2014 4:26 am

Jeroen wrote:Shouldn't be happening.
What browser and OS are you using?

J
Uuummm...
Mozilla Firefox
I think.
I have to ask my sweetie.
I just know he's got it idiot-proof for me, LOL!

User avatar
R1FSR
Member
Member
Posts: 1851
Joined: Fri May 14, 2004 3:45 am
Location: north west UK
Contact:

Re: Message board software (what happened??)

#65 Post by R1FSR » Sun Feb 23, 2014 6:05 am

looks great J ..well done.. im also getting the white text on grey as well though as a default :headbang

...ive used the text colour option to make this blue

Jenn Pix
Member
Member
Posts: 1058
Joined: Sat Feb 28, 2009 3:34 am
Location: Georgia -the Peach State.

Re: Message board software (what happened??)

#66 Post by Jenn Pix » Sun Feb 23, 2014 6:51 am

Okay, now it's showing up right :headbang
Awesomeness

Quokka
Member
Member
Posts: 124
Joined: Sat Jun 22, 2013 11:33 am
Location: Belgium

Re: Message board software (what happened??)

#67 Post by Quokka » Sun Feb 23, 2014 11:59 am

Hi Jeroen,

I like the new look to Vai.com.
It's nice and seems easier to browse.

Thank you, Jeroen (and maybe others) for this good and hard work.

I have the same issue as Jenn had regarding the presentation of the forum : fonts are in white (on a blue-light grey background) but also the font size is too large and that changes the presentation of the main toolbar (News - Tours ...) : the section Merchandise comes on a second line, in the white frame of the Message Board and becomes "invisible".
This is when I access the site via Google Chrome, my computer OS is Windows 7.
If I access it via Internet Explorer, everything is fine (fonts in black and normal size).

I have one last question.
Do we need a new login to post a comment in another section ? I tried just to see how it worked in the "News" section and the system doesn't accept / recognize the login registered for the Forum.

Thanks,
Quokka

User avatar
Jeroen
Site Admin
Site Admin
Posts: 2615
Joined: Thu Apr 17, 2003 12:34 am
Contact:

Re: Message board software (what happened??)

#68 Post by Jeroen » Mon Feb 24, 2014 12:52 am

If you seem to have the wrong fonts displaying (in the wrong color), please try a shift-reload (or equivalent to your browser).

Quokka
Member
Member
Posts: 124
Joined: Sat Jun 22, 2013 11:33 am
Location: Belgium

Re: Message board software (what happened??)

#69 Post by Quokka » Mon Feb 24, 2014 12:40 pm

Jeroen wrote:If you seem to have the wrong fonts displaying (in the wrong color), please try a shift-reload (or equivalent to your browser).
Dank je wel, Jeroen.
I learned something today ("the shift-reload") and my problem is solved ...

However, I still have my other question.
Do we need a new login to post a comment in another section ? I tried just to see how it worked in the "News" section and the system doesn't accept / recognize the login registered for the Forum.
How should we proceed ?

Thanks for your input,
Quokka

User avatar
Jeroen
Site Admin
Site Admin
Posts: 2615
Joined: Thu Apr 17, 2003 12:34 am
Contact:

Re: Message board software (what happened??)

#70 Post by Jeroen » Mon Feb 24, 2014 12:46 pm

Like I mentioned earlier, that part is not working for now. When it does, I'll announce it.

J

Quokka
Member
Member
Posts: 124
Joined: Sat Jun 22, 2013 11:33 am
Location: Belgium

Re: Message board software (what happened??)

#71 Post by Quokka » Mon Feb 24, 2014 1:25 pm

Sorry, Jeroen, I must have overlooked it :oops:
... when the text was written in white
==> ok I am out of here

Post Reply